Trubaduuri

Meiltä saat tilaisuuttasi soitollaan ja laulullaan viihdyttämään trubaduurin. Trubaduurin ohjelmisto voidaan muokata Sinun tilaisuutesi luonteen mukaan. Ohjelmisto voi sisältää Lappiaiheisia lauluja, hittejä meiltä ja maailmalta tai vaikkapa pilkesilmäkulmassa laulettavia juomalauluja.

Softspots

Kolme miestä, kaksi kitaraa ja rytmisoitin. Taustamusiikkia rentoihin illallistilaisuuksiin ja illanviettoihin. Ohjelmistossa pop- ja rockmusiikkia, kotimaasta ja ulkomailta. Riittävällä varoitusajalla, toiveet ohjelmistoon otetaan huomioon.

Lauluilta

Yhteishenkeä ja tunnelmaa nostattava yhteislaulanta on soveltuva ohjelma moneen eri tilaisuuteen. Halutessasi ohjelmisto voidaan muokata tilaisuuttasi vastaavaksi ja lauluvihkot voidaan räätälöidä varta vasten Sinun toiveidesi mukaan. Esimerkiksi yritystilaisuutesi lauluvihkot voidaan varustaa logoillasi ja näin osallistujille jää mukava muisto järjestämästäsi tilaisuudesta.

Rockbändi Malpractice

Jorgos "Jorkka" Apostolakis on bändin Thessalonikista, Englannin ja Ruotsin kautta, Kemijärvelle kotiutunut hurmaava keulahahmo. Jorkka virtuoosimainen huuliharpun, kitaran ja slidekitaran käsittely jää varmasti mieleen! The Malpracticen syntyi 2008 kun Jorkan ja Ivalosta kotoisin olevien Markku "Räikkönen" Pyykkösen ja Jarmo "Siippari" Siivikon tiet kohtasivat. Ohjelmistossa on ainakin tiukka pläjäys Dr. Feelgoodia, Brian Setzeriä, Neil Youngia sekä muuta klassikkokamaa mm. Johnny Cashia ja Creedenceä.